Clarice Jensen er cellist og kunstnerisk leder for ACME. Udforsker forskellene mellem akustisk og elektronisk lyd i sin skildring af det simulerede og det ubevidste. Debutalbummet 'For This From That Will Be Filled' er et audiovisuelt samarbejde mellem Jensen og kunstneren Jonathan Turner.

På baggrund af en lang romantisk tradition af solo-cello-repertoire udvider og forvirrer Jensen celloens velkendte lyd ved hjælp af effektpedaler, multi-tracking og tape loops optaget ved variable hastigheder, i værker hun enten selv har komponeret eller som hun har skabt sammen med den islandske komponist Jóhann Jóhannsson.

American Contemporary Music Ensemble, My Beautiful Decay 1973 & Ejnar Kanding

Ensemblet spiller uddrag fra deres seneste koncert 'Nordic Noir' i New York med musik af de danske komponister My Beautiful Decay 1973 (Carsten Bo Eriksen) og Ejnar Kanding. Begge komponisters musik er formet af den nordiske tone og stemning - geografisk såvel som filosofisk.

Musikken fanger en kølig atmosfære, en enkelthed og melankolsk ro. Den udforsker de mørke nordiske sider. I uddrag fra suiten 'Echoes' af Carsten Bo Eriksen finder man små musikalske postkort og videoklip som danner nostalgiske historier, der indfanger fortid og fremtid igennem håb, kærlighed og fremmedgørelse. Suiten er skrevet på bestilling til ACME og indspilles i New York i maj måned til My Beautiful Decay 1973's kommende album.

Ejnar Kanding er kendt for sin unikke farverige musik, der samler den elektroniske og akustiske lyd i komplekse teksturer med fysisk energi og enkelthed. Musikken er en rejse ind i det nordiske mørke sind.  En sensuel rejse ud i de ukendte områder og afkroge af et indre liv. Ved koncerten fremfører ACME satser fra værket Textures & Mosaics, som er komponeret i perioden 2013 til 2018.

Afslutningsvis vender ACME i koncertprogrammet tilbage til New York og til deres amerikanske kernerepertoire, når de opfører den verdensberømte minimalist og komponist Philip Glass’ '5. Strygekvartet.'