Som den danske sektion af ISCM havde Snyk tilbage i december fornøjelsen af at udsende et åbent Call for Works til ISCM World New Music Days i Beijing 2018. En dansk og kinesisk jury har lyttet og behandlet samtlige ansøgninger og udvalgt Simon Christensens værk til opførelse under den prestigefulde Beijing Modern Music Festival i Kina. Festivalen finder sted den 19.- 26. maj. 

Simon Christensen er uddannet komponist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han modtog undervisning af Hans Abrahamsen, Ivar Frounberg og Niels Rosing-Schow. Han har desuden studeret i Paris hos Frédéric Durieux, og bl.a. modtaget bestillinger fra DR’s Underholdningsorkester, Athelas Sinfonietta og LIN-Ensemblet. Udover sit virke som komponist er han trommeslager i rockbandet Melonheads. 

Hvad er ISCM World Music Days?

ISCM (International Society for Contemporary Music) er en verdensomspændende forening og netværk for ny musik med mere end 50 medlemslande. Foreningen afholdt den omfattende festival ISCM World New Music Days første gang i Salzburg i 1923, og siden har festivalen rejst mellem storbyer i næsten alle verdenshjørner.

Beijing Modern Music Festival

Det er altid et af foreningens medlemslande, der er vært for World Music Days, og i 2018 er værtsrollen tilfaldet den kinesiske festival for ny musik Beijing Modern Music Festival (BMMF).

BMMF betragtes internationalt som en indflydelsesrig, moderne musikalsk begivenhed i Kina, og er efterhånden blevet en af ​​de vigtigste moderne musikfestivaler i verden. BMMF ser det som en af sine hovedopgaver at formidle moderne musik og fremme kommunikationen mellem kunstneriske og kulturelle organisationer på tværs af landegrænser.

Festivalen er derfor en globalt orienteret begivenhed, der kan være med til at forbinde din musik til et nyt publikum, nye musikere og komponister samt til arrangører og organisationer fra hele verden.